Висок, рус, синеок, забавен, французин – какво още му трябва на един

...
Висок, рус, синеок, забавен, французин – какво още му трябва на един
Коментари Харесай

Високият рус мъж със сини очи и четири любови

Висок, рус, синеок, занимателен, французин – какво още му би трябвало на един мъж, с цел да го харесват дамите? Ришар в никакъв случай не е страдал от липса на внимание от страна на по-слабия пол, само че самият той е бил непретенциозен и нерешителен преди първата си роля. В младостта си Пиер е бил влюбен в Марина Влади, само че по този начин и не е събрал храброст да ù го признае. Едва след премиерата на първия му филм около „ русия мъж с жълтите обувки “ стартират да се събират последователки и той не помни за своята затвореност. Но коя в последна сметка избира Пиер Ришар?



Балерината

Балерината Даниел Минацоли от известната „ Гранд опера “ печели сърцето на комика още в младостта му. Смята се за първата обич на Ришар и в продължение на двадесет години – единствената. От нежната жена с кестенява коса и с неизменимия гиздав шал на врата артистът има двама синове – Оливие Дефе и Кристоф Дефе. И двамата стават професионални музиканти и носят фамилно име, което се намира в самия завършек на дългия лист с имената на татко им.

Ако Ришар бъде именуван с цялостното си име, то той би бил Пиер Ришар Морис Шарл Леополд Дефе.

Бидейки благополучен през тези двадесет години, изправяйки синове на крайници и ставайки същинска звезда, Ришар осъзнава, че дамите постоянно са били същинската му пристрастеност. Демонът, който човърка Пиер сред ребрата обаче, не е признат от жена му и те се разделят.



Актрисата

Дългокраката русокоска с дълга житеноруса коса, с която Ришар се появява на няколко фотографии след развода, е актрисата Мюриел Дюбрюл. Пресата незабавно сватосва ефектната двойка, само че толкоз малко се знае за този съюз, че никой няма право да каже, че той даже се е състоял. Сега, когато приказва в интервютата за своите връзки, Ришар в никакъв случай не загатва Мюриел. Дали връзката им приключва зле, или въобще не я е имало, никой не знае.



Има и още...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР